nou, dan weet je het wel…

Uncategorized

Best wel hoog.

Even een filmpje van een maat van een maat van Aron. Met de headcam op de helm en dan…..


Fotodipje.

Hebben we allemaal wel eens last van: een dipje. Gaat wel weer over.
De geijkte dingen in het leven gaan best maar nou net de zaken die de jeu aan de hobby geven lukken niet. Ach, nog efkes denk ik dan maar.


Achtergrondjes.

Het design van desite blijft zoals het nu is. Vind het nog steeds mooi.

Maar zoals je wel eens gemerkt zult hebben wil de achtergrond nog wel eens wijzigen. Ik heb er even 4 op een rijtje gezet. Als jij nou eens je voorkeur aangeeft…

1

2

3

4


What the duck.


Nieuwe sokken, scheelt een jas!


Do I need to say more? Bedankt maat!


Leuke ontmoeting

Gisterenmorgen vroeg op de fiets. Zon was net op en het beloofde een heerlijke morgen te worden. Nadat ik ergens een fiks stuk door het bos had gelopen was het tijd om verder te gaan naar een nieuw stekkie wat ik in gedachten had. Camera in de rugzak, die op de rug en op de fiets. Op de nieuwe stek aangekomen dacht ik nog: “camera uit of in de rugzak?. Ach, het is een verkenningsrondje, laat maar in de rugzak.”

Dom dus. Na een meter of 100 weiland richting een bosje klonk er ineens een hoop gekraak voor mij. Zeker 10 reeën vluchten weg het open veld in. Op amper 10 meter afstand. En dan zit de camera dus IN de rugzak… Snel ding gepakt en wat foto’s gemaakt. Dat zijn de bovenste 2 van de onderstaande foto’s. Na een minuut of wat waren ze aan de horizon verdwenen en liep ik verder.

Nog een keer gekraak. Een hinde met een jong vluchte weg. Nu natuurlijk snel de camera aan het oog en knippen maar. Zes per seconde, autofocus op continue en gewoon dieren op het middelste scherpstelpunt houden. Mooie compositie maken komt thuis wel.
Thuis foto’s ingeladen in Photoshop en er drie geselcteerd die dit verhaal mooi kunnen opleuken. Kijk nu eens naar de derde foto. Zie jij het ook?

Mooi hé?


Werk in uitvoering

Ja ja lieve reageerbuiskinderen. Jack is weer eens aan het switchen van webstek.

Ik snap volkomen dat jullie compleet van de leg zijn, de draad niet meer kunnen vinden, zoeken naar de kluts en van voren niet meer weten hoe het nou van achteren ook alweer zat. Maar wees gerust.

Dat geldt ook voor mij…