nou, dan weet je het wel…

Rally for Kids

OVD Groep Shortrally


Rally for Kids op de Auto- en Motorsportdagen

Afgelopen weekend was Rally for Kids te gast op de Auto- en Motorsportdagen in Gorinchem. We hadden daar een mooie informatiestand (ingericht als servictent tijdens een rally) en konden van daaruit het goede nieuws van Rally for Kids verkondigen.

We hebben aardig wat mensen gesproken en over onze stichting kunnen vertellen. Maar we hebben ook contacten opgedaan waarmee er voor onze VIP kids weer deuren geopend gaan worden in 2012! Er zitten echt hele leuke mogelijkheden bij hoor. Om van te smullen. Wat verklap ik nog niet dat zie je begin 2012 wel in de agenda van Rally for Kids.

De beurs zelf was een hele leuke ratjetoe van auto- en motorsport. Een hal met van alles op auto- en motorsportgebied, een hal vol met Tupperware auto’s en buiten lag een leuk circuitje waar de hele dag demo’s verreden werden. Van karting tot trial en van driften tot stockcar. Prachtig.

Wij van Rally for Kids hebben ons prima vermaakt en komen een volgende editie graag weer terug!


Driftbattle @ Niederrhein

De post hieronder laat al de fraaie BMW van Justyna zien. Maar er was nog een driftige auto: een Opel Manta met een BMW M3 motorblok in het vooronder. Dat past net zag ik…. Aan het einde van de dag gaven deze 2 bolides een demo in de vorm van een driftbattle. Schitterend om te zien. Maar na een minuut of 5 was ik toch wel wat lawaaidoof geworden.


Driftige dame.

Afgelopen donderdag, 20 oktober, was Rally for Kids weer neergestreken op het circuit van Niederrhein. Op de lijst stonden 75 kids om te vermaken en 35 gastrijders die daar maar wat graag bij wilde helpen. Onder deze gastrijders een dame uit Polen: Justyna van Berkel. Met een BMW Z1 Coupé in special paint en omgebouwd als driftauto.

Schitterende auto en een erg aardige dame. Wel wat driftig… dat dan weer wel.


More to come….

Neem eens een kijkje bij de header. So stay tuned!!


De oplossing van het raadsel.

Natuurlijk was ik bij Rally for Kids. Da’s duidelijk. Een kort verslag van dezedag:

Serviceplek

Hospitalitytenten voor onze gasten

Stickeren van de rallyauto

Woordje van de voorzitter

De doorkomst op KP 2

Service na 2 KP’s, er zat wat onbalans in de wielen…

Even de bandjes opsnijden voor betere waterafvoer

Het Rally for Kids publiek op de volgende proef in afwachting van:

De Colt, na de tweede foto had deze geen rechter zijspiegel meer…

Weer even de wielen eraf en de remmerij checken. Best belangrijk. ‘Remmen is angst roepen die rijders tegen elkaar maar geen remmen is ook wat. Vuil brandvrij ondergoed denk ik.

Happie eten voor de gasten. Stamppottenbuffet, altijd lekker.

Rijder (Gert) navigator (Ron) en teamcaptain (Rien) in conclaaf over de bandenkeuze voor de laatste proeven.

De laatste proef, eerste omloop in de schemer, de laatste omloop in het donker. Gelukkig hebben we wat extra licht.


Raadseltje

Jullie mogen drie keer raden wat ik gisteren gedaan heb…


Gewoon geinig.

Vanmiddag was ik mijn fotoarchief aan het opruimen.  Zaten nog wat losse foto’s van de circuitdag op Niederrhein in een verdwaald mapje. Beetje opgepoetst in Photoshop om ze toonbaar te maken voor jullie.
Verders geen proaties, alleen ploaties.


Brezan Historische Rally for kids

Afgelopen zaterdag, 18 juni, was de vierde editie van de Brezan Historische Rally for Kids. Ruim 60 teams hadden zich ingeschreven voor dit evenement waarvan de opbrengst is bestemd voor het goede doel. Rally for Kids dus!

Voor het uitgebreide verslag, de bedragen en nog veel meer foto’s verwijs ik je graag naar onze website www.rallyforkids.nl.  Hier even wat persoonlijke favorieten.


Vaderdag en Brezan Historische Rally

De header is een voorproefje van de foto’s van de 4e Brezan Historische Rally.
De foto hieronder is lekker helemaal voor mijzelf. Maar wel gelinkt aan de Rally: er reed een door Herman Brood beschildere Jaguar mee. En da’s dus in kunstenaarsogen geen Jag maar een Jack!


Maar ja, het blijft een Opel…

Maar wel een gave bak hoor Fred!

Speciaal voor Porsche Harry (whats in a name) nog wat foto’s van de Opel Kadet Coupé die tijdens de laatste circuitdag van Rally for Kids in de rondte ging.
Een paar posts hieronder staat de link van het filmpje dat Rough Event maakte. Klik dat even aan, wacht tot de timer op 1minuut staat en smul van de sublieme drift van deze Kadet. Mooi werk Fred.

Kiek uhm goahn!!


YouTube van Rough Event.

Vorige week op Niederrhein was de firma Rough Event te gast. Reden met een KTM X-bow de kids over het circuit. Wat een gave bak is dat zeg. Dat geluid! Die looks!

En dan dat filmpje!

http://youtu.be/uOYzcBSRBsQ


Rally for Kids op Niederrhein

Het was weer eens zover: met Rally for Kids naar Niederrhein. Ruim 50 kids waren er te gast. Het was prachtig weer en we hadden een leuk koppeltje gastrijders. Niet al te veel praatjes, daarvoor klik je maar op www.rallyforkids.nl, maar gewoon even een paar favoriete plaatjes van mijzelf.


Rally for Kids @ OVD Groep Ede Rally

Gewoon even wat plaatjes. Als je daar goed naar kijkt zul je zien dat onze gasten van die dag het ook goed naar hun zin hebben gehad.

Want je wou toch niet zeggen dat met zulk weer, zulke fraaie auto’s en zo’n gezellige club Rally for Kids mensen je geen mooie dag zult hebben?


Teasertje

Als je goed in d eheader kijkt zie je wat ik vandaag gedaan heb.
Tip: Rally for Kids, Ede, rally, zon, kids en plezier.


Na het snijden, knippen, printen en plakken.

Het was even werk maar het resultaat mag er wezen! Een mooie witte Mitsubishi Colt CTZ in Rally for Kids trim.
In de logo’s is alleen zwart en wit gebruikt. De steunkleur is rood met een paar schaarse zilverkleurige accenten. Mooi strak en rustig geworden.
Kijk even mee met de serie.


Snijden, knippen, printen en plakken.

Vooral heel veel plakken. Maar mooi wordt het! Definitieve resultaat donderdag hier te bewonderen. Denk ik.


Hè hè, eindelijk!

De foto’s stonden al even klaar en de tekst was in ‘t hoofd al gecomponeerd. Alleen nog even een uurtje tijd vinden omdat allemaal op het tabblad “Rally for Kids” te krijgen. Da’s dus net gelukt. Veel leesplezier aldaar.

Mocht het verhaal je aanspreken en/of ontroeren: join the club zou ik zeggen. Rechtsboven staan mijn gegevens. Ik verwacht je reactie.


Thumbs up for Rally for Kids!

Op 6 januari ben ik samen met Hans naar een netwerkevenement geweest. De organisatie, IMO Salessupport, had Rally for Kids geadopteerd als goed doel. Dat konden wij wel waarderen! Moet zeggen dat Rally for Kids aardig in het zonnetje werd gezet en dat we mooie contacten hebben opgedaan. Dat netwerken is net werken.

Niet alleen ik had de camera mee, er liep nog zo’n iemand rond. Die maakte de onderstaande plaat. Duimpjes omhoog  jongens,  lief en vooral onnozel lachen naar het vogeltje.

Vanzelfsprekend staat er een uitgebreid stuk, inclusief nog wat meer foto’s, op www.rallyforkids.nl.


Extra foto’s Brezan Historische Rally

Ik had er nog wat. Even afgestofd en hier zijn ze dan. Ta ta ta daaaaah


Brezan kalender 2011

Hij is er weer: de Brezan kalender 2011. Ja voor 2011 is hij er voor het eerst natuurlijk. Voor de voorafgaande jaren was hij er al eerder.

De foto’s in deze kalenders worden altijd gemaakt tijdens de Brezan Historische Rally die in het voorjaar verreden wordt. Tijdens deze Rally rijden historische voertuigen een oriëntatierit vanuit het hoofdkantoor van Brezan in Ede. Eindpunt is een restaurant hier in de buurt. Deelnemende equippes betalen inschrijfgeld en dat wordt aan het einde van de dag aan Rally for Kids overhandigd. Ziedaar de link tussen dit verhaal en mij: Rally for Kids.

Een aantal van de foto’s die gebruikt zijn in de kalender zijn van mijn hand. Erg leuk om dat terug te zien. Toch wel een egostreler.
Hieronder zie je ze.


Pimp my kantine

De meesten hier weten wel dat ik actief ben bij www.rallyforkids.nl.  Natuurlijk heeft Rally forKids een garage waar het wagenpark gestald is en onderhouden kan worden. In deze garage zijn momenteel wat verbouwingen aan de gang. Zodra dat allemaal klaar is kunnen we er ook gaan vergaderen in onze eigenste kantine. Om die wat op te leuken regelde Hans een kunstwerk.

Hij ontmoette de kunstenaar tijdens een oldtimerbeurs in Rosmalen. Ze raakten in gesprek en de beste man werd zo enthousiast over het werk van Rally for Kids dat hij aanbood een kunstwerk voor ons te maken. Dat kwam dus afgelopen week bij Hans binnen. Het meet 2 bij 1 meter en is al in de garage afgeleverd. Nu de verbouwing nog even afmaken en dan kan het in de kantine worden opgehangen.

Je kunt de site van de kunstenaar, Remco heet de beste man, vinden op www.reer-art.nl.
Ik vind zijn werk geweldig!


Fotofilm Rally for Kids op Niederrhein.

Men neme een kleine 100 kids, beeldmateriaal van 2 fotografen, de geur van verschroeid rubber, een fikse teug benzinedampen, motorgeronk en een lekker nummer van Bryan Adams. Gooi dat in WMM en voila:

http://www.youtube.com/watch?v=ILnL1Ny2ErM


Gewoon, omdat het kan.

Plaats ik hier 3 foto’s.

De eerste is van toch wel de leukste auto uit het wagenpark van Rally for Kids: de Escort van Hans en Ronny. Geweldige wagen. Foto gemaakt door Walter Geuzebroek met wat PSE werk van mijn hand.

Volgende foto is ook van Walter. In het vizier zie je ‘m staan. Naast hem zie je mij en de rijder, Rody, van de auto van de onderste foto. Die foto is dan weer wel van mij.

Foto’s slaan nergens op, ik weet het. Maar ik post ze toch.
Omdat het kan… ;-)