nou, dan weet je het wel…

Archive for June, 2011

What the duck

Misschien toch eens proberen wat af te vallen….


Gewoon geinig.

Vanmiddag was ik mijn fotoarchief aan het opruimen.  Zaten nog wat losse foto’s van de circuitdag op Niederrhein in een verdwaald mapje. Beetje opgepoetst in Photoshop om ze toonbaar te maken voor jullie.
Verders geen proaties, alleen ploaties.


Brezan Historische Rally for kids

Afgelopen zaterdag, 18 juni, was de vierde editie van de Brezan Historische Rally for Kids. Ruim 60 teams hadden zich ingeschreven voor dit evenement waarvan de opbrengst is bestemd voor het goede doel. Rally for Kids dus!

Voor het uitgebreide verslag, de bedragen en nog veel meer foto’s verwijs ik je graag naar onze website www.rallyforkids.nl.  Hier even wat persoonlijke favorieten.


Vaderdag en Brezan Historische Rally

De header is een voorproefje van de foto’s van de 4e Brezan Historische Rally.
De foto hieronder is lekker helemaal voor mijzelf. Maar wel gelinkt aan de Rally: er reed een door Herman Brood beschildere Jaguar mee. En da’s dus in kunstenaarsogen geen Jag maar een Jack!


Je ligt nog steeds in dat gras en die zon schijnt nog steeds op je bol

Gewoon, omdat ik het kan plaats ik nog een paar “lig-in-het-gras-met-zon-op-de-bol” foto’s. Dit keer in het bijzondere 21:9 formaat. Mocht dat je bekend voorkomen: dat is het formaat wat ze in bioscopen gebruiken. Het originele en ultieme panoramaformaat dus.


Je ligt languit in het gras, de zon schijnt op je bol en

je bent heerlijk loom van de warmte. Langzaam kom je omhoog op je ellebogen. Doet je ogen open en

kijkt verwonderd om je heen.


George Maduroplein in 010?

Onlangs met de collega’s van vrouwlief in 010 geweest. Was wel geinig. Vanaf de Euromast wat foto’s gemaakt en die bewerkt met tiltshiftmaker. Vandaar de topictitel. Snappie?