nou, dan weet je het wel…

Stronken op de Hoge Veluwe

Gisteren naar de Hoge Veluwe geweest. Het zou in de ochtend nog zonnig zijn en dan wat gaan sneeuwen. Dus vroeg op pad! Om een uurtje of 09.30 was ik op de eerste fotolocatie. Hier ben ik al verschillende keren eerder geweest en dus wist ik wat ik kon verwachten. Og beter gezgd, ik hoopte dat ik wist wat ik kon verwachten.

De zon stond al mooi aan de hemel te schijnen en omdat de sneeuw werkte als een groot reflectiescherm waren er geen echt donkere schaduwen. Thuis had ik de 10-24 al op de body geschroefd voor mooie dramatische groothoekshots. Wat daar was ik naar op jacht. De natuur werkte mee, de camera liet me niet in de steek en de stronken lagen daar waar ik hoopte dat ze nog zouden liggen.

Hier alvast een voorproefje. De rest volgt nog so stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree