nou, dan weet je het wel…

De weg terug.

Is niet altijd zo leuk als de weg heen.

De weg naar de stronken op de Hoge Veluwe was prachtig. Lekker op zo’n witte fiets. De eerste die ik pakte was meteen raak: banden goed hard en stuur en zadel op de juiste hoogte! In de zon fietste ik naar de plek des foto’s.
Terug was echter een ander paar mouwen. Geen zon, veel wind en sneeuw. De witte fiets had ik ergens geparkeerd en ik was verder gaan lopen. Was best een stukje naar de uitgang moet ik zeggen.

Ondanks de vele lagen kleding kreeg ik het behoorlijk koud. Door de sneeuw werd alles ook wat nattig. Waarom ik steeds moest denken aan Otzi weet ik niet. Volkomen uitgeput kwam ik, ondertussen zag ik er uit als de Yeti, bij de uitgang aan. Van de tocht kan ik me niet al te veel herinneren. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

7 Responses

 1. Chris

  Toch wel een stapel kranten onder je jas. Dat houdt de wind tegen. Of was de vis je al voor :-)
  De volgende keer de foto’s wel even nummeren anders raak ik in de war. De foto met vallende sneeuw is mooi.
  De rest… moet je maar eens over doen hahaha.

  gr

  10/12/2010 at 07:45

 2. Jacko

  Heee, maar ik was tenminste buiten terwijl jij met je luie karkas tegen de CV aangeplakt zat…. ;-)

  Zodra het weer zo sneeuwt kom ik je ophalen. Deal?

  10/12/2010 at 09:12

 3. joop

  jij doet mij denken aan die Baer Grylls,wat een overlevings instinct.

  10/12/2010 at 11:28

 4. Jacko

  De gedachten aan een kop warme chocolademelk met slagroom hielden mij op de been Joop. Met wat rum. Dat dan weer wel.

  10/12/2010 at 13:06

 5. prima, als er weer sneeuw ligt en ik ben er klaar voor ga ik mee :-)

  10/12/2010 at 21:19

 6. Jacko

  Gaan we voor de Hoge Veluwe 2.0

  10/12/2010 at 21:24

 7. frank-103

  ik zie toch akelig weinig koek en zopie op die hoge veluwe, weet je zeker dat het daar wel echt leuk is? Ik weet nog niet of foto’s alles goed maken, ik ga liever hier voor een schaatstocht (indien mogelijk) met in ieder dorp of bij iedere molen een koek en zopie tentje hoor! Overigens hebben ze hier in het bos ook een uitspanning bedoelt om het innerlijk te verblijden!

  Toch hier weer eens een expeditie plannen?

  11/12/2010 at 17:03

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree