nou, dan weet je het wel…

Aan de Waal in Lent.

Het had zo leuk kunnen zijn: het hoge water in de Maas bij Lent fotograferen. Samen met Chris.
Het regende en buienradar voorspelde dat dat ook nog wel even ging duren. Toch zijn we gegaan want het zou fantastisch worden. Hoog en snel stromend water met op de andere oever de skyline van Nijmegen. Prachtig.

Nou het was daar ook geweldig hoor. Afgelopen zomer bij zonnig weer, 25 graden en een gevulde picknickmand. Maar nu niet.

Tjonge zeg, wat viel dat tegen. Gezelschap was best maar het was beestenweer.  Aardedonker, nat, winderig en bij vlagen met een zoetige lucht uit de geopende raampjes van de geparkeerde auto’s.

De fotografische oogst van al dat geploeter? Zeer magertjes. De mooiste foto staat hieronder en da’s eigenlijk een compleet mislukte. Het handmatig scherpstellen van de 70-200 was precies de andere kant op. Ik dacht ‘m op “heul veul ver weg” te hebben gedraaid maar hij stond op “hier vlak voor je neus”. Wel hele mooie bokeh rondjes. Dat wel…

2 Responses

 1. the rewireman

  Beter samen thuis achter PC kunnen zitten om wisselende foto’s in header te fiksen! Maar ja, achteraf….

  18/01/2011 at 09:10

 2. admin

  Kijkt men een koe in de spreekwoordelijke kont!

  Een mens moet wat te wensen overhouden nietwaar?

  18/01/2011 at 09:31

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree