nou, dan weet je het wel…

Brezan kalender 2011

Hij is er weer: de Brezan kalender 2011. Ja voor 2011 is hij er voor het eerst natuurlijk. Voor de voorafgaande jaren was hij er al eerder.

De foto’s in deze kalenders worden altijd gemaakt tijdens de Brezan Historische Rally die in het voorjaar verreden wordt. Tijdens deze Rally rijden historische voertuigen een oriëntatierit vanuit het hoofdkantoor van Brezan in Ede. Eindpunt is een restaurant hier in de buurt. Deelnemende equippes betalen inschrijfgeld en dat wordt aan het einde van de dag aan Rally for Kids overhandigd. Ziedaar de link tussen dit verhaal en mij: Rally for Kids.

Een aantal van de foto’s die gebruikt zijn in de kalender zijn van mijn hand. Erg leuk om dat terug te zien. Toch wel een egostreler.
Hieronder zie je ze.

5 Responses

 1. Mooi! Eer van je werk is altijd lekker.
  Die VW bus is trouwens ook wel een lekker plaat. Simpel maar goeie sfeer!

  13/01/2011 at 16:04

 2. Dat busje…

  precies goed voor mij….

  13/01/2011 at 16:56

 3. admin

  Zoals de eerste heb ik er nog wel wat meer. Zal ze eens oppoetsen voor jullie. Kijken of ik een wat nostalgische sfeer kan photoshoppen.

  Dat busje is gaaf niet? Later, met de kids de deur uit, zouden wij wel zo’n ding willen om in het voorseizoen lekker door Europa te toeren.

  13/01/2011 at 17:14

 4. frank-103

  Cool, loop je dan het hele jaar naast de schoenen of alleen de betreffende maanden? Ik vind die busje-foto juist minder, sluitertijd van 1/500 en klaar is kees/jacko, die eerste foto van dat oude bewegende hok vind ik veel leuker!

  13/01/2011 at 19:55

 5. jacko

  Ik loop permanent naast mijn schoenen Frank. ol weet niet beter of dat doe ik mijn hele leven al.

  Persoonlijk vind ik het busje beter. Meer een sfeerplaatje dan de andere.

  Hoe vind je de serie hierboven?

  13/01/2011 at 20:40

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree