nou, dan weet je het wel…

What the Duck

Vaak vragen mensen aan mij of ik het niet zie zitten om met de fotografie mijn bood te gaan verdienen. Nou, als ik tevreden zou kunnen zijn met een halfje bruin in de week zou het nog te overwegen zijn. Echter als ik zie hoeveel brood onze huispuber momenteel naar binnen schuift gaat dat niet goedkomen.

In dat kader:

One Response

  1. frank-103

    ze gewoon anorexia aanpraten. Is niet bijzonder goed voor de botstructuur maar bespaart wel een boel brood! :-)

    15/01/2011 at 20:12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree