nou, dan weet je het wel…

Nou dat werd tijd zeg.

Vanmorgen eindelijk, na een veel te lange tijd, weer eens op de fiets geklommen. De laatste tijd was ik of druk met sollicitaties, of weg voor Rally for Kids of het was gewoon te regenachtig weer om er op uit te trekken. Tot vanochtend dus!

Om 08.30 op de fiets richting de hei. Voor het mooi al 15 minuten te laat want eenmaal op de hei aangekomen was de zon eigenlijk al boven de horizon. Gelukkig was er wat bewolking en kroop de zon daar achter. Toen hij weer tevoorschijn begon te komen had ik alle zaken uitgestald en geïnstalleerd. Het resultaat?

Na deze foto’s doorgefietst naar de Kreelse Plas, de Mossel, uitkijkpunt de Valeberg en weer naar huis. Onderweg natuurlijk nog meer foto’s gemaakt. In mijn nieuwste versie fotobewerkingssoftware (Photoshop Elements 8 ) kwam ik een leuke functie tegen. Foto’s vanaf hetzelfde standpunt met verschillende belichtingen over elkaar heenleggen. Een soort van “easy HDR” dus. Om dat goed te kunnen testen heb ik dus wat foto’s vanaf statief en met een belichtingstrappetje gemaakt. Zal binnenkort het resultaat hier eens posten.

Al met al een lekkere ochtend. Minor detail: m’n thermosje is kaduuk! Na een uurtje wilde ik een bakkie doen. Buitenkant thermos lekker handwarm maar drankje veuls en veuls te koud. Zo dus maar even een nieuwe scoren.

2 Responses

  1. Mooi resultaat Jacko! Ik zat vanmorgen met hetzelfde dilemma, maar bij gebrek aan heide…..

    Jammer van zo’n thermoskan, juist als je hem nodig hebt laat hij je zitten. Of is dat gewoon hachelijk?

    19/01/2011 at 13:33

  2. admin

    Meer iets van vervelend Frank.

    19/01/2011 at 14:27

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree