nou, dan weet je het wel…

Adieu Grumblers Course, part I

Velen weten dat ik jaren terug een slotracebaan in de kelder heb gehad. De baan heb ik toenertijd de naam Grumblers Course gegeven, waarbij Grumblers natuurlijk een soort van verengelsing van mijn achternaam is.  Ik heb de racebaan toen vereerd met een website : www.grumblerscourse.nl. Hierop hield ik het wel en wee van mij in slotraceland in het algemeen en de slotracebaan uit mijn kelder in het bijzonder bij. Een tijdje terug ben ik gestopt met actief slotracen in clubverband en zit ik maar zo af en toe nog in de huiskamer op de knietjes met de vriendjes rondom een Carrera baan. De website deed ik ook al tijden niets meer mee maar ik heb hem/haar wel laten bestaan.

Tot binnenkort.

Het abonnement is opgezegd en nog even en Grumblers Course gaat naar de eeuwige digitale jachtvelden. Jammer en helaas maar het is gewoon niet anders. Afgelopen week nog eens door de oude mappen met foto’s gebladerd. Het is toch wel een gave tijd geweest hoor. Kelder leeghalen, tafel maken, scenery opbouwen, racen met de maatjes op de vaste donderdagavond. Prachtig. In de komende tijd zo af en toe een post met wat foto’s en een klein verhaaltje. Vandaag dus de kick off.

De foto’s zijn soms wat minder van kwaliteit en zeer zeker wisselend in formaat.  Maar dat mag de pret niet drukken!

5 Responses

 1. Roel

  Jacko,

  ik heb maar wat reportages van je site “gesaved”, pure nostalgie en fraaie herinneringen aan die leuke endurance races.
  Die mooie beschrijvingen mogen niet verloren gaan !

  mvg
  Roel

  24/01/2011 at 16:14

 2. Handig zo’n baan in de kelder. Het bier staat altijd koud :-)

  24/01/2011 at 19:50

 3. frank-103

  dat was eens….

  24/01/2011 at 22:14

 4. the rewireman

  Heel wat uurtjes op de staplek doorgebracht, en maar uit de baan vliegen….

  25/01/2011 at 09:15

 5. Jacko

  Bedankt voor jullie commentaar. Zal zelf ook wat stukken bewaren voor de kleinkinderen.

  28/01/2011 at 16:36

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree