nou, dan weet je het wel…

Adieu Grumblers Course II

Op Grumblers Course werd met van allerlei wagens geraced. Van oud tot net op de markt. De auto’s die je hier ziet zijn van GB Track. Een submerk van Fly. Dat Fly staat/stond niet zo heel goed bekend maar met deze auto’s zijn toch wel heeeeel erg veel rondjes gereden op Grumblers Course. Probleemloos ook moet ik zeggen. Geen slechte keus geweest.

De wisselende formaten storen toch niet? Denk maar aan dat nostalgische fotoalbum van je grootouders. Was ook niet elke foto even groot als zijn/haar voorganger.

6 Responses

 1. frank-103

  fly auto’s zijn vaak heel fraai om te zien, maar verder niet zo degelijk/doordacht. Maar er zitten ook modellen tussen die wel heel goed zijn, zoals de porsche op de foto of bijvoorbeeld mijn bmw m1.

  Leuk die foto’s! Benut je de kelder nu eigenlijk beter dan voorheen, of had je het circuit ook kunnen laten liggen?

  28/01/2011 at 22:33

 2. admin

  De kelder is nu waarvoor hij oorspronkelijk bedoeld was: opbergen van spullen en boodschappen. Ten tijden van de racebaan ging dat ook wel maar nadat de baan van de tafel was gehaald stapelde de troep zich op tot aan het plafond. En daar voorbij….

  Vorig jaar de kelder helemaal leeg gehaald, de muren netjes afgestoken, gewit, vloerbedekking erin, rekken van de Ikea en een speciaal rek voor de schilderijen van Annemieke. Toen nog even een oude TV naar beneden, X-Box en Wii aangesloten, 2 stoelen van marktplaats en de kids kunnen daar nu lekker gamen. Tussen de pubervreetbuienvoorraad en op roepafstand van pa en ma. Kleinigheidje: spanning op gamezut loopt via stekker met I/O schakelaar en die zit bovenaan de keldertrap….

  29/01/2011 at 11:15

 3. frank-103

  Ze boffen bij jou thuis maar, de zolderspoorbaan gaat echt geen plaats maken voor schilderijen of game console voor het grut. Nu scheelt het vast dat bij ons de playstation 3 ook op de zolder past en dat de bureaustoelen voor de zolderspoorbaan ook gebruikt kunnen worden voor de playstation. En ze zijn heel blij dat je op zolder weinig hoort, geen treinengeluiden of roepende ouders…..

  30/01/2011 at 20:36

 4. admin

  Vandaar de strategische plaatsing van de hoofdschakelaar voor de gamezut Frank…

  Maar als ik de nieuwe baan van Gerard zie dan begint het meer dan een klein beetjete jeuken hoor! Zo gaaf een nieuwe baan bouwen.

  De jongste is 10 maar zeer zelfstandig voor haar leeftijd. Ik schat dat die met een jaar of 4 hooguit 5 de deur wel uit is. En dan is er een kamer over….

  30/01/2011 at 20:47

 5. the rewireman

  Volgens mij waren dat die gigantisch snelle wagentjes?

  31/01/2011 at 11:22

 6. Jacko

  Inderdaad Rewireman. Deze gingen als de spreekwoordelijke brandweer over de baan. Vlogen bijna niet uit het sloten als ze het al deden bleven ze gewoon heel. En dan heel als in: uit 1 stuk niet zijnde kapot, kaduuk of anderszins beschadigd.

  31/01/2011 at 12:01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree