nou, dan weet je het wel…

Uit den ouden doosch.

Volgens de vrouw des huizes moest er weer eens een nieuwe serie portretten vande kids aan de muur komen. Nou ben ik niet zo van de portretten maar cameraatje Chris wel. Dus is hij gevraagd om wat schietwerk te verrichten. En Chris zou Chris niet zijn als hij niet met een fijne locatie op de proppen kwam. Het graffitihol hier in Ede.

Ziet er meer dan verwaarloosd uit momenteel dus ik moet eerst een even gaan kijken of we hier nog zonder helm op naar binnen kunnen.

En dat bracht mij weer op de gedachte dat ik er nog een leuke Joe Tjoep van moet hebben. Van dat hol. Met muziek ook nog. Beetje boze negermuziek maar dat geeft niet denk ik?

2 Responses

 1. frank-103

  Ja, leuk filmpje en leuke lokatie, hoewel die voor een fotootje van lieve kindertjes voor bij opa en oma aan de wand misschien niet mijn voorkeur zou hebben (namelijk: gezicht scherp, achtergrond onscherp, dan is achtergrond toch minder relevant en kan alleen maar afleiden). Maar je gaat vast het resultaat hier laten zien?

  NB ben zelf ook wel van de boze negermuziek, maar ik geef de voorkeur aan Xzibit (zoek maar op op joetjoep, bijvoorbeeld paparazzi of X), NWA, Eminem etc.

  16/03/2011 at 08:43

 2. The Rewireman

  Fight the power!

  16/03/2011 at 10:50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree