nou, dan weet je het wel…

Stranger @ Kootwijkerveen

Vanmorgen voor het eerst naar het Kootwijkerveen geweest. Zonsopgang gefotografeerd waardoor de wekker om 05.30 begon te jammeren…. Da’s dan weer jammer zeg maar.

Bij het Kootwijkerveen kwam ik een aardige collega fotograaf tegen. Zo ééntje die wel een praatje maakt maar je verder gewoon met rust laat. Heerlijk. Ik heb geen last van een ochtendhumeur maar als ik vroeg opsta om te gaan fotograferen dan wil ik ook fotograferen. Kletsen kan na de shoot altijd nog.

Toen ik wegging realiseerde ik mij dat we geen gegevens hadden uitgewisseld. Ik zou zijn foto’s wel eens willen zien namelijk. Wat we wel uitgewisseld hadden was waar we onze auto hadden geparkeerd.Naast elkaar dus. Ik heb maar een visitekaartje onder zijn ruitenwissers geschoven. Dus stranger, mocht je kijken, maak even een mail waar ik jouw foto’s terug kan vinden. Zou ik wel leuk vinden!

8 Responses

 1. Dit is niet de stranger. Want ik zag in mijn dromen een andere zonsopgang en had even geen tijd voor fotografie gerelateerde zaken. Maarehhh waar is DE plaat?

  Chris

  20/03/2011 at 12:27

 2. admin

  Viespeuk! Toch wel eerst even de ochtendadem weggepoetst mag ik hopen?

  DE plaat heb ik zeker maar die past niet in de ongelukkige verhoudingen van de header. Die ik trouwens wel even heb aangepast zoals je ziet.

  20/03/2011 at 13:22

 3. Chris

  Sodeknetter wat een header.
  Ik heb nu al spijt dat ik niet mee ben geweest….

  20/03/2011 at 13:24

 4. admin

  Dank je!

  Voor echt mooie kleuren was ik een uurtje te laat…. Ik reed ruim voor 06.00 op de A30 naar het noorden en in het oosten zat er al volop kleur in de lucht. Les is dus: officiële zonsopgang minus 1 uur is uiterste tijd aanwezig op locatie.

  Ik weet nu presies waar het is, hoe lang het rijden en lopen is een ook wat de weeromstandgheden moeten zijn om dit soort foto’s te maken. Zodra het op een zaterdag of zondag weer zo is krijg je een seintje. Ik ben daar nog niet klaar.

  Mooie is dat je na de zonsopgang even een stuklje verder loopt en volop libelles en vlinders kunt fotograferen. En er is volop plek om te gaan zitten met een thermosje koffie en een roze koek!

  20/03/2011 at 13:28

 5. Chris

  prima… ik ben er bij…gaaaaap

  20/03/2011 at 13:34

 6. frank-103

  Hee, roze koek. Het i dat je zo ver woont en de A1 steeds een chaos is, anders ben ik ook wel te porren voor wat malligheid op de vroege ochtend. En ja, ik poets altijd mijn gebit.

  20/03/2011 at 22:17

 7. admin

  JIJ woont ver weg, ik niet!

  Chris vindt het vast fijn dat jij je gebit netjes bijhoudt.

  “het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente”

  20/03/2011 at 22:40

 8. the rewireman

  Zo vroeg op… dat hoeft voor mijn werk nog niet eens….

  21/03/2011 at 20:49

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree