nou, dan weet je het wel…

Keuninginnedag 2011

Zoals haast een traditie geworden in Casa Morren togen wij naar Texel om volksfeest nummer 1 te vieren. De dag zelf moesten de dames Naaigaren natuurlijk naar de kleedjesmarkt. Een behulpvaardige vader (Ivo volgend jaar gaan we met een tentje de avond ervoor al liggen, respect! zullen we krijgen) was al om 06.00 ter plekke voor een mooie plaats. Dat is prima gelukt, kon met een gerust hart een A-lokatie genoemd worden.

Ik heb het gebeuren rondom de kraam zo een beetje vastgelegd en ben ook een rondje gegaan met m’n cameraatje. Een kleine impressie:

En de laatste, dat is waar het bij veel kids om gaat: keiharde Euro’s jongen!

3 Responses

 1. frank-103

  Sfeervolle platen Jacko, daar gaat het (ook) om! Hier in de wijk was er niet veel van te maken, en het compactje helpt dan ook niet mee.

  01/05/2011 at 21:26

 2. Inderdaad een mooi sfeerbeeld van de oranje-gekte. Vooral de laatste foto van het mannetje dat zijn geld krijgt is precies op het juiste moment afgedrukt!

  01/05/2011 at 21:35

 3. Jacko

  Dat mannetje is mijn jongste neefje. Geen benul van geld maar wel van iets krijgen!

  Het ging natuurlijk helemaal niet om het keiharde geld voor de koters. Da’s wel mooi meegenomen maar een beetje gezelligheid en plezier zijn veel meer waard voor ze. En gelukkig maar. Laat dat geld maar aan papa over…:-)

  01/05/2011 at 23:08

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree