nou, dan weet je het wel…

Gewoon geinig.

Vanmiddag was ik mijn fotoarchief aan het opruimen.  Zaten nog wat losse foto’s van de circuitdag op Niederrhein in een verdwaald mapje. Beetje opgepoetst in Photoshop om ze toonbaar te maken voor jullie.
Verders geen proaties, alleen ploaties.

3 Responses

 1. frank-103

  mooie ploaties en gelukkig dat je niet bent gaan kijken bij die klassiekerrace in deventer, toch 1 fotograaf geplet onder een bolide….

  26/06/2011 at 22:41

 2. admin

  Dat in Deventer stond wel in de agenda maar het kwam er die dag niet van.

  Voor de betrokkenen natuurlijk heel vervelend, understatement ik weet het, maar wie gaat er nou ook bij de finish staan van een sprint BINNEN de afscherming? Dubbel wrang is het dat de dame in kwestie bij de organisatie hoorde en zeer ervaren was in deze tak van sport. De veiligheid was daar duidelijk niet op orde.

  Bij RfK evenementen gaat het dan wel zonder competitie-element maar ook daar zijn de snelheden vaak serieus hoog. En dan is het de kunst om juist daar te gaan staan/liggen dat het toch veilig is voor iedereen. Gelukkig krijg ik vaak tips van rijders waarom ik nou net niet in dat hoekje moet gaan staan. Het gaat vaak op een bepaalde manier, bij die specifieke bocht horend, fout en dan reageert een rijder altijd op een daarbij passende manier. En als je dat niet correct inschat sta je dus precies daar waarheen de rijder zijn auto in veiligheid wil brengen.

  27/06/2011 at 20:18

 3. frank-103

  Ja, mensen vergeten wel eens dat er ongelukken kunnen gebeuren, wel of niet verwijtbaar. En juist bij ervaren mensen sluipt er vaak een onderschatting van de risico’s in, het ging toch altijd goed! Maar sneu blijft het voor de betrokkenen en het is ook niet goed voor dit soort evenementen.

  29/06/2011 at 08:39

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree