nou, dan weet je het wel…

Airborne Memorial number 67

Vandaag was het weer zover: de herdenking van Operation Market Garden. Nu alleen wat foto’s later in de week het verhaal van deze schitterende ochtend.

4 Responses

 1. Mooie set foto’s Ook de header is top.
  Ik ben ook geweest alleen had ik geen camera mee. Nog ff rustig aan doen met ruggie :-) .. Nog Engels gepraat met de doedelzak spelers (uit Barneveld :-)

  17/09/2011 at 17:05

 2. admin

  Dit jaar niet Chris… :-) Was wel een bak zeg vorig jaar inderdaad!

  Ik zou wel eens een dag met die mannen op stap willen. Doedelzak muziek an sich kan ik wel een paar uurtjes verdragen maar er is om die mannen heen gewoon heel veel te fotograferen/documenteren. Ze spelen natuurlijk nooit op een braderie een stukkie dansmuziek, altijd van dit soort gelegenheden lijkt mij. Gave scene denk ik.

  Dit is gewoon even een vlugge selectie. Kan komende week een paar kleine series maken. Maar de dingen die ik wilde zijngrotendeels gelukt. Alleen die knarren niet. maar ja, dat dunt natuurlijk wel uit. 67 jaar na dato…

  17/09/2011 at 17:09

 3. frank-103

  Ja, zoiets lijkt me leuk om ook eens te bekijken, alleenheb ik te weinig weekenden per jaar…

  :-(

  17/09/2011 at 17:49

 4. admin

  Kwestie van plannen en prioriteiten Frank!

  17/09/2011 at 18:57

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree