nou, dan weet je het wel…

Rally for Kids op de Auto- en Motorsportdagen

Afgelopen weekend was Rally for Kids te gast op de Auto- en Motorsportdagen in Gorinchem. We hadden daar een mooie informatiestand (ingericht als servictent tijdens een rally) en konden van daaruit het goede nieuws van Rally for Kids verkondigen.

We hebben aardig wat mensen gesproken en over onze stichting kunnen vertellen. Maar we hebben ook contacten opgedaan waarmee er voor onze VIP kids weer deuren geopend gaan worden in 2012! Er zitten echt hele leuke mogelijkheden bij hoor. Om van te smullen. Wat verklap ik nog niet dat zie je begin 2012 wel in de agenda van Rally for Kids.

De beurs zelf was een hele leuke ratjetoe van auto- en motorsport. Een hal met van alles op auto- en motorsportgebied, een hal vol met Tupperware auto’s en buiten lag een leuk circuitje waar de hele dag demo’s verreden werden. Van karting tot trial en van driften tot stockcar. Prachtig.

Wij van Rally for Kids hebben ons prima vermaakt en komen een volgende editie graag weer terug!

4 Responses

 1. frank-103

  en had je zomaar een aantal fotomodellen ter beschikking!

  21/12/2011 at 08:52

 2. Jacko

  Ze liepen zo maar in het wild! En wie ben ik om ze dan niet op de plaat te zetten?

  21/12/2011 at 14:42

 3. Weet niet wat ik mooier vind de dames of de auto. Maar goed jullie hebben je vermaakt en het goede doel weer uitgedragen naar de mensen die nog niet wisten dat jullie bestonden. Als de dames daaraan bijdragen dient dat ook het goede doel. Want zeg nou eerlijk, een paar mooie dames bij de auto of een paar heren in overal bij de auto dan is voor mij de keuze snel gemaakt. Ik kies voor de auto.

  24/12/2011 at 09:27

 4. admin

  Precies!

  Ik heb nog wat meer dames foto’s hoor. Zal ze eens oppoetsen. Ja,de foto’s dan. De dames glommen al….

  24/12/2011 at 09:46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree