nou, dan weet je het wel…

Een boekje over het verleden.

Velen van jullie weten dat ik lang geleden ‘iets’ met slotracen heb gedaan. Baantje thuis op de vloer, baantje thuis in de kelder, website Grumblers Course.nl, avonden racen met de maten, lid worden van ‘t Kasje, bouwen en verhuren van Rent a Rally, stoppen met ‘t Kasje, afbreken van Grumblers Course in de kelder, verkopen van Rent a Rally. En weer back to basics: een baantje op de grond, plat op je reet en gassen maar.

Vanuit dat roemruchte (de naam Jack the Slipper was alom bekend in slotracend Nederland) verleden had ik nog aardig wat foto’s. Die heb ik afgelopen donderdagavond in een boekje ge-upload en dat werd zaterdag al geleverd. Op glanzend fotopapier, strak ingebonden en lay-flat.

Wat een gave tijd was dat zeg. Heerlijke herinneringen komen boven als ik door het boekje blader. Ruim 60 pagina’s pure slotrace nostalgie. Man wat fijn!! Je zou zoweer beginnen… ;-)

8 Responses

 1. frank-103

  Waarom zou je niet meer dan 1 hobby (fotografie) hebben? Je kan het ook op kleinere schaal doen.
  En als je er toch voor gaat: ze zoeken iemand voor racebaan.com. Je krijgt vast geld toe!

  17/01/2012 at 13:00

 2. admin

  Zo is het ook Frank. Ik heb meer dan 1 hobby. Fotografie is er 1 maar ook Rally for Kids is een grote hobby. En een beetje meer dan dat…

  Maar soms is iets gewoon even over. Dat is zo met slotracen. Ooit komt er weer een baan in huis want dat is gewoon veel te leuk. Maar dat duurt nog wel even denk ik. Staat gewoon geparkeerd.

  Tot die tijd af en toe op de vloer en naar ‘t Kasje.

  17/01/2012 at 17:03

 3. Mooi boekwerk Jack .. euh Jacko :-) en goed idee trouwens. Ik heb inmiddels ook voldoende fotomateriaal voor het maken van een eigen document.
  Hopelijk zien we je wel weer eens actief aan de baan, maar die koffer blijft van mij ;-)

  20/01/2012 at 12:34

 4. admin

  Koffer ga ik ook niet terugkopen hoor. Zo’n hobby-fotoboek kan ik iedereen aanraden.

  28/01/2012 at 10:15

 5. Andrace

  Vroegah….was alles betÂ, YEAH !!

  02/04/2012 at 20:32

 6. Andrace

  zeker een goed idee zo’n boek, ik heb alweer een shitload foto’s van de nieuwe hobby, die liggen toch maar te niksen op m’n harde schijf. Nog een kleine fotografeer tip…afgelopen zaterdag was de euromodelshow in Ede in het gebouw van Plantion, cker een aanrader voor volgend jaar..

  02/04/2012 at 20:37

 7. Jacko

  Wat heb ik aan een tip over afgelopen zaterdag? Niks toch??

  Maar inderdaad, wellicht iets voor volgend jaar. Ben een paar jaar terug bij Minirailz geweest en dat was ook erg gaaf.

  Joe nieuwe shitload hobby = modelbouw? Verzamelen of bouwen?

  02/04/2012 at 21:17

 8. Andrace

  Ja modelbouw inderdaad, voornamelijk het bouwen van trucks en momenteel bijna alles in opdracht, afgelopen zaterdag dus ook op de beurs gestaan in Ede om mijn kunsten te tonen aan een groter publiek…leuk detail…EOS 40D geleend met 18-200 lens om mooie platen te kunnen maken, dat geeft hetzelfde effect als met een ferrari F1 naar de plaatselijke appie hein om de weekelijkse boodschappen te doen, dat gaat nie werken nie….

  04/04/2012 at 18:55

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree