nou, dan weet je het wel…

OVD Groep Shortrally

3 Responses

 1. joop

  da bint weer mooie ploaties.ruim een week voor het evenement had ik zoiets,DAAR ga ik naartoe.op het WWW de inschrijvingen in de gaten gehouden en dat bleek ook de moeite waard,de weersvooruitzichten waren goed en ook niet geheel onbelangrijk,’t was niet te ver weg en wie weet kom ik hier en daar nog bekenden tegen om even bij te kletsen.kortom,ik had er wel zin in.HELAAS,het mocht niet zo zijn.de naweeen van ziekte die ik in 2004 heb gehad braken mij dusdanig op dat ik aan huis gekluisterd was.gelukkig bestaan er items als joe toep en jacco morren die het WWW vullen met foto en video,waarvoor dank.
  lekker veel onverhard op de KP’s zo te zien trouwens,dat is er hier met de hellendoorn rally grotendeels uitgehaald.

  13/04/2012 at 07:49

 2. frank-103

  nummer en 3 zijn briljant, niks meer aan doen, naar Autoweek etc mailen en cashen….

  13/04/2012 at 11:15

 3. The Rewireman

  Doet u mij ook even het geluid van die 911…

  02/05/2012 at 12:50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree