nou, dan weet je het wel…

Uit de oude doos.

Tijd terug, jaar of zo, met wat fotomaten en aanhangend grut naar MiniRailz in Rotjeknor geweest. Is schitterend om eens met de kids te doen in een vakantie of zo. Dat deden toen ook heel veel mensen waardoor het voor ons fotografen een lastig klusje werd.  De foto’s van de Railz ansich heb ik al eens geplaatst maar ik kwam net nog wat los spul tegen. Was al bewerkt en al. Nou dat moesten we dan maar eens even fluks wereldkundig maken nietwaar?

Foto’s zijn niet in de grote zaal gemaakt maar in een bijzaaltje. Daar stond een los diorama van leuke afmetingen.

diorama01k

diorama04k

diorama05k

diorama06k

diorama07k

2 Responses

 1. Tja

  Hum

  Puf

  Wat moet ik zeggen

  Ik mis de treinen….

  :-)

  29/01/2010 at 18:57

 2. Ik mis de treinen niet, die zitten hier veilig in een koffertje, ik mis wel de ruimte voor een nieuw projektje in spoor N, Ach wat zal ik zeggen….gelukkig hebben we de foto’s nog !!!

  30/01/2010 at 11:33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree