nou, dan weet je het wel…

Opdrachten

Ja ja, je leest het goed: werk in opdracht! Tik info@jackomorren.nl voor een mail met al je vragen of toets 0648 3201 93 voor een goed gesprek.

Met een zekere regelmaat doe ik klusjes op fotografiegebied. Dat kan van alles zijn en dat maakt het juist ook zo leuk. Zal ik eens wat voorbeelden geven?

Niet alle klussen laat ik hier zien overigens. Er zat bijvoorbeeld een hele mooie klus bij voor de stichting ‘Doe een wens’. Prachtige ervaring. Maar dat soort emotionele foto’s voor de zieke en de familie die vind je hier niet terug. Privacy voor alles natuurlijk. Ook bij de feestfoto’s zie je nooit de “opdrachtgevers” op de foto. En kinderportretten vind je al helemaal niet terug. Heb je vragen over zo’n “privacy gevoelige” klus dan kan ik je de geprinte foto’s wel laten zien. Maar houden mag je ze nooit. Dat heb ik beloofd. 

Heb je een klusje voor me of heb je d’r vragen over? Bel me gerust op 0648 3201 93 dan maken we een afspraak om het in alle rust door te nemen. Natuurlijk krijg je vooraf een duidelijke schriftelijke offerte met daarin alle afspraken en prestaties duidelijk verwoord. Ik houd zeer zeker van verrassingen, maar niet voor een opdrachtgever en zeker niet achteraf!

In 2008 was ik bij de zeer modderige gazonmaaiersrace in Achterveld. In 2009 heb ik de complete, gelukkig droge, reportage gedaan. Van start tot finish zeg maar. De afspraak voor 2010 staat alweer.

werk in opdracht010

werk in opdracht011

Er zijn wel eens echtparen die 40 jaar getrouwd zijn en dan een lekker feest geven. Dat moet natuurlijk vastgelegd worden voor het nageslacht. De gemaakte foto’s zijn verwerkt tot een mooi digitaal fotoalbum.

werk in opdracht001

werk in opdracht003

Het buitensportbedrijf Simia Buitensport in Otterloo had wat foto’s nodig voor hun nieuwe website. Het was heerlijk weer en de deelnemers genoten zichtbaar van hetgeen ze aan het doen waren.

werk in opdracht007

werk in opdracht009

Een mooi huis met fantastische lichtval in de woonkamer en keuken staat te koop op Funda. Maar de foto’s stralen niet uit wat de tekst van de makelaar zo mooi omschrijft. Veel te donker. Totdat…

werk in opdracht004

werk in opdracht005

Tijdens een motorshow staat de heerlijke bluesband ‘Brickyard’ te knallen. Vol overgave. Binnenkort de release van hun nieuwste CD waar ik de foto’s van ga maken.

werk in opdracht012

werk in opdracht013

Een ongewone foto op de omslag van een ongewoon boek. De reportage van de overhandiging van het eerste exemplaar is ook van mijn hand.

Voor een winkel in kinderkleding heb ik interieurfoto’s gemaakt voor hun nieuwe website. Is een lekkere en frisse uitstraling geworden. Iedereen is er tevreden mee.

Deze beelden geven wel aan dat niets te gek of vreemd is. Dus mocht mijn werk  je aanspreken neem dan, uiteraart helemaal vrijblijvend, contact met mij op voor het maken van een afspraak.

Bel 0648 3201 93 of maak een mail aan info@jackomorren.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree